Häiriö- ja muutostiedotteet

Taipalsaaren tietoliikenneongelmat korjattu

Tänään on ollut tietoliikenneongelmia Taipalsaaren alueella. Tietoliikenneverkon osalta ongelmat on saatu korjattua. Mikäli tietoliikenneyhteydet eivät kuitenkaan ole palautuneet tarvitsee Inteno-kuitupäätelaitteelle tehdä tehdasresetointi.

Se tapahtuu seuraavalla tavalla:

Paina päätelaitteen takana olevaa resetointipainiketta n. 10 sekunnin ajan. Resetointi-painike on virtakytkimen vieressä oleva pieni reikä, jossa lukee reset.

Mikäli tietoliikenneyhteys ei tämän toimenpiteen jälkeen edelleenkään toimi pyydämme tekemään asiasta häiriöilmoituksen BLC:lle – vikailmoitukset: (015) 577 5350 tai hairioilmoitukset(at)blc.fi (24 h/vrk).

Pahoittelemme asiakkaille aiheutunutta haittaa.

BLC Telecom

Häiriöitä Taipalsaaren kuituliittymissä

Taipalsaaren kuituliittymissä on häiriöitä.
Häiriön kohde on paikannettu Taipalsaaren laitetilan kytkimeen. Asentaja on menossa paikalle ja arvioitu korjausaika noin klo 13 mennessä.

BLC

Watson-palvelun käyttökatko pe 8.12.2017 klo 03 -03.30.

Watson-palvelun taustajärjestelmissä tehdään huoltotöitä, jonka vuoksi palvelussa on käyttökatko pe 8.12.2017 klo 03 – 03.30.

Käyttökatkon aikana parannetaan käytettävyyttä sekä tehdään uusien, vapaaseen katseluun tulevien kanavien julkaisuun liittyviä valmistavia taustatoimenpiteitä.

Päivityksen myötä pystymme vastaamaan asiakkailtamme tulleisiin toiveisiin jo alkaneen ohjelman tallentamisesta ja katselusta. Päivityksen jälkeen peruskanavalta jo alkanut ohjelma on mahdollista asettaa tallennukseen tai ohjelman katselun voi halutessaan aloittaa alusta sen ollessa käynnissä.

Huoltotöiden aikana Watson-palvelun käyttäminen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista. Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Ystävällisin terveisin,
Watson asiakaspalvelu