Uutiset

Haemme myyntineuvottelijaa Luumäelle

Saimaan Kuitu Oy hakee

Myyntineuvottelijaa Luumäelle

Tärkein tehtäväsi on valokuituliittymien ja palveluiden myynti asiakkaille.
Etsimme rohkeaa ja aktiivista myyjää tehtävään, jossa on hyvät ansiomahdollisuudet.
Arvostamme innostunutta asennetta ja halua tehdä tulosta asiakkaan parhaaksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti kotitalouksissa, joten tarvitset käyttöösi oman auton.
Jos olet tuloshakuinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, hae rohkeasti mukaan joukkoomme.

Voit halutessasi tehdä työtä myös oman yrityksesi kautta.

Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvälle myyjälle on pitempi työsuhde tarjolla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tunnuksella
”Saimaan Kuitu / Myyntineuvottelija” sähköpostitse jari.kayhty@saimaankuitu.fi  4.3. 2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Käyhty puh.040 687 6649  tai jari.kayhty@saimaankuitu.fi

 

Luumäellä alkaa valokuituliittymien myynti!

Luumäen keskustassa ja Jurvalassa aloitetaan Saimaan Kuidun valokuituliittymien myynti. Kuntalaisille lähetetään informaatiota asiasta suoraan kotiin ja kiinnostuksensa liittymän hankintaan voi ilmoittaa Saimaan Kuidun nettisivujen etusivun oikeassa reunassa olevan lomakkeen kautta, info@saimaankuitu.fi -sähköpostiosoitteen välityksellä tai soittamalla toimistolle (040 701 1230).

Luumäellä tullaan pitämään myös yleisötilaisuuksia, kunhan koronaepidemia helpottaa.

Luumäen lehdessä on torstaina 13.1.2022 isompi mainos asiasta.

Tartu tilaisuuteen ja hanki liittymä!

Julkinen kuuleminen Saimaan Kuidun Suomenniemen valokuituverkon vaihe 3 – hankkeesta

Saimaan Kuitu Oy suunnittelee toteutettavaksi Mikkelin kaupungin alueella Suomenniemen vaihe 3 -valokuituverkkohanketta. Hankkeen aikana hankealueen liittymän tilaaja asiakkaille rakennetaan 100 Mbit- 1000 Mbit symmetrinen valokuituyhteys. Saimaan Kuitu Oy on hakenut hankkeelle julkista rahoitusta Etelä-Savon ELY-keskuksesta, EU:n maaseuturahaston elpymisrahoituksen tukea. Muusta hankkeen rahoituksesta vastaa Saimaan Kuitu Oy ja liittymän ottajat.

Ruokavirasto edellyttää julkista kuulemista laajakaistahankkeissa. Julkisella kuulemisella selvitetään, onko alueelle tulossa kaupallisin ehdoin rakennettavaa vastaavaa infrastruktuuria seuraavan kolmen (3) vuoden aikana tukitoimenpiteen julkaisemisajankohdasta lukien. Kuulemiseen voi vastata sekä julkinen että yksityinen toimija kuin myös yksityinen henkilö. Kuuleminen löytyy ELY-keskuksen verkkosivuilla 15.12.2021 – 15.1.2022 välisenä aikana osoitteessa www.ely-keskus.fi/kuulutukset, Saimaan Kuitu Oy verkkosivulta www.saimaankuitu.fi/ajankohtaista ja laajakaistainfo.fi sivuilta.

Mahdolliset kirjalliset vastaukset julkiseen kuulemiseen toimitetaan Etelä-Savon ELY keskukseen 15.1.2022 kello 16:00 mennessä, joko sähköpostilla, etela-savo@ely-keskus.fi tai
kaija.siikavirta@ely-keskus.fi.

Vastauksessa pyydetään erittelemään millä aikataululla ao. vastaaja on rakentamassa valokuituverkkoa ja mille alueelle sekä mitkä ovat vastaajan yhteystiedot.

Lisätiedot:

Kaija Siikavirta, maaseutuasiantuntija, Etelä-Savon ELY-keskus, kaija.siikavirta@ely-keskus.fi,
puh. 029 502 4087

Jari Käyhty, toimitusjohtaja, Saimaan Kuitu Oy, jari.kayhty@saimaankuitu.fi, puh. 040 687 6649

Rakentamisalue:
Suomenniementien ja Karkauksentien ja niiden ympäristö, VT 15 ympäristö. VT 13 Kyyröön asti, Mikkolantie ja Honkataipaleentie. VT 15 lähtevä Rantintie ja sen ympäristö.

Kuulemisen aikataulu:

15.12.2021 – 15.1.2022

Suomen Seutuverkot ry:n syyskokous 3.12.2021 Lappeenrannassa

Saimaan Kuitu Oy:n toimitusjohtaja Jari Käyhty ja Suomen Seutuverkot ry:n puheenjohtaja Pauli Pullinen toivottavat syyskokoukseen osallistuvat tervetulleiksi Lappeenrantaan. Syyskokoukseen voi toki osallistua myös verkon välityksellä. (Kuva otettu Kuidun kiitotie -seminaarissa marraskuussa.)

 

Kuntien omistama Saimaan Kuitu Oy rakentaa Lappeenrannassa kuituverkkoa

”Hurtanmaa-Rutolan alue oli ensimmäinen rakennuskohteemme ja siellä valokuituliittymät ovat jo asiakkaiden käytössä. Nyt vuoroon tulee Skinnarilan Pienniemenkadun ympäristö, jossa liittymämyynti on vielä käynnissä. Rakentaminen aloitetaan pian, Saimaan Kuidun toimitusjohtaja Jari Käyhty toteaa.

Saimaan Kuitu perustettiin kuusi vuotta sitten kuntien tarpeesta saada nopeat ja varmat yhteydet vakituisille asukkaille, yrityksille ja myös vapaa-ajan asukkaille.

”Koronan myötä meillä myynnissä olevia tulevaisuuden varaus -liittymiä, on otettu käyttöön viime vuonna rivakkaan tahtiin, kun vapaa-ajan asukkaat ovat halunneet tehdä etätöitä mökeiltä, toimitusjohtaja Käyhty kertoo.

Saimaan Kuidulla on noin 3000 asiakasta, joista osa tulevaisuuden varauksia. Valokuituverkkoa on rakennettu Savitaipaleen, Taipalsaaren, Lemin, Suomenniemen ja Lappeenrannan alueelle noin 1300 kilometriä.

Parasta työssä on Käyhdyn mukaan asiakkailta saatu myönteinen palaute. ”Kun asiakas saa pätkivät yhteytensä vakaiksi, se helpottaa varsinkin etätyötä tekevän arkea huomattavasti.”