Saimaan Kuitu

Soita myyntiedustajalle tai ota yhteyttä netissä!

Miten saan valokuidun kotiini?

1. Tekemällä liittymäsopimuksen ennen alueen rakentamisen aloittamista myyntiedustajiemme kanssa. 3000 euron hanketuen saat vain kerran –  hyödynnä se ajoissa!

2. Uuden laajakaistalain mukaan vapaa-ajanasunnot eivät ole tuen piirissä, joten asiakkaan liittymämaksulla voidaan rakentaa vain 300 metrin mittainen valokaapeliyhteys runkoverkosta. Lisämetrit veloitetaan todellisten kustannusten mukaan. Toinen vaihtoehto on saada myös naapurit liittymään valokuituverkon asiakkaiksi, jolloin liittyjiä on tarpeeksi kattamaan rakentamisen kustannukset. Vapaa-ajan asuntojen valokuituliittymien rakentaminen ratkaistaan aina tapauskohtaisesti arvioimalla rakentamiskustannukset katselmuspöytäkirjalla.

3. Saimaan Kuitu Oy:n 2015-2017 rakennetun valokuituverkon alueille voidaan rakentaa uusia valokuituliittymiä normaalilla liittymämaksulla (1 990 €) vuosina 2018-2019, jos liittymän etäisyys jo rakennetusta runkoverkosta ei ylitä 300 metrin kaapeliojamatkaa kiinteistölle tai tontin rajalle. Jos kaapeliojamatka on pitempi, niin liittyjä vastaa lisäkustannuksista todellisten rakentamiskustannusten mukaisesti. Lisäojakustannukset laskuttaa urakoitsija suoraan liittyjältä ja samoin Saimaan Kuitu laskuttaa lisävalokaapelin ja tarvikkeet.

Normaaliin liittymämaksuun sisältyvään 300 metrin kaapeliojan matkaa voidaan pidentää, jos rakentamisen todelliset kustannukset ovat asiakkaan kiinteistön kaapelireitillä pienemmät. Jos tiedot muuttuvat ja kustannukset kasvavat rakentamisen aikana, niin urakoitsijalla ja Saimaan Kuidulla on lisälaskutusoikeus.

4. Vapaa-ajan asuntojen ja jo rakennettujen alueiden uusista liittymien kaapelireitistä tehdään aina Saimaan Kuidun projektipäällikön toimesta katselmuspöytäkirja, jos 300 metrin matka ylittyy. Katselmuspöytäkirjassa huomioidaan kaikki liittyjälle tulevat kustannukset sillä tiedolla, jotka ovat kaapelireitiltä ennakkoon maastosta saatavissa.

5. Vapaa-ajan ja pysyvät asunnot voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tontin alueella tapahtuvasta asennustyöstä 100 metriin saakka.

6. Kerro Saimaan Kuidusta myös naapureillesi. Verkkoa rakennetaan siellä, missä asukkaat ovat kiinnostuneita liittymään verkkoon.

Voit ottaa suoraan yhteyden myyntiedustajaan.
Yhteystiedot kunnittain löytyvät täältä.

 

 


Ilmoita halukkuutesi tehdä liittymäsopimus

Täytä alla oleva lomake verkossa.
Kun olemme saaneet sähköpostilla ilmoituksenne, niin Saimaan Kuidun myyntiedustaja ottaa teihin heti yhteyttä.
Vasta allekirjoitettu sopimus on sitova tilaus.

Yhteystiedot

Etunimi/Yrityksen nimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Liittymän toimitusosoite

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Liittymän laskutusosoite

Mikäli eri kuin toimitusosoite

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Merkitse talotyyppi

omakotitalo
paritalo
rivitalo
vapaa-ajan asunto
yrityskiinteistö
kerrostalo
Asun vuokralla

Olen kiinnostunut tekemään liittymäsopimuksen

Kiinteistöni sijaitsee vuoden 2017 valokuituverkon rakentamisalueella.

Kiinteistöni sijaitsee vuoden 2017 - 2019 laajakaistalain mukaisilla valokuituverkon rakentamisalueilla ja haluan tehdä liittymäsopimuksen

Minua kiinnostaa lisämaksullinen työapu (valokuitukaapelin kaivaminen kiinteistöni tontin alueella & läpiviennin teko kiinteistööni).Työstä saa kotitalousvähennyksen.

Haluan liittyä Saimaan Kuidun uutiskirjeen saajien listalle.

Lisätietoja