Saimaan Kuitu

Ota yhteyttä netissä!

Miten saan valokuidun kotiini?

1. Tekemällä liittymäsopimuksen.

2. Uusille hankealueille liittymän hinta on 1990 €.

3. Saimaan Kuitu Oy:n 2015-2021 rakennetun valokuituverkon alueille voidaan rakentaa uusia valokuituliittymiä normaalilla liittymämaksulla (2300 €), jos liittymän etäisyys jo rakennetusta runkoverkosta ei ylitä 250 metrin kaapeliojamatkaa kiinteistölle tai tontin rajalle. Jos kaapeliojamatka on pitempi, niin liittyjä vastaa lisäkustannuksista todellisten rakentamiskustannusten mukaisesti. Lisäojakustannukset laskuttaa urakoitsija suoraan liittyjältä ja samoin Saimaan Kuitu laskuttaa lisävalokaapelin ja tarvikkeet.

Normaaliin liittymämaksuun sisältyvään 250 metrin kaapeliojan matkaa voidaan pidentää, jos rakentamisen todelliset kustannukset ovat asiakkaan kiinteistön kaapelireitillä pienemmät. Jos tiedot muuttuvat ja kustannukset kasvavat rakentamisen aikana, niin urakoitsijalla ja Saimaan Kuidulla on lisälaskutusoikeus.

4. Kaapelireitistä tehdään aina Saimaan Kuidun projektipäällikön toimesta katselmuspöytäkirja. Katselmuspöytäkirjassa huomioidaan kaikki liittyjälle tulevat kustannukset sillä tiedolla, jotka ovat kaapelireitiltä ennakkoon maastosta saatavissa.

5. Vapaa-ajan ja pysyvät asunnot voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tontin alueella tapahtuvasta asennustyöstä 100 metriin saakka.

6. Kerro Saimaan Kuidusta myös naapureillesi. Verkkoa rakennetaan siellä, missä asukkaat ovat kiinnostuneita liittymään verkkoon.

 


Ilmoita halukkuutesi tehdä liittymäsopimus

Täytä alla oleva lomake verkossa.
Kun olemme saaneet sähköpostilla ilmoituksenne, niin Saimaan Kuidun edustaja ottaa teihin heti yhteyttä.
Vasta allekirjoitettu sopimus on sitova tilaus.

Yhteystiedot

Etunimi/Yrityksen nimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Liittymän toimitusosoite

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Liittymän laskutusosoite

Mikäli eri kuin toimitusosoite

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Merkitse talotyyppi

omakotitalo
paritalo
rivitalo
vapaa-ajan asunto
yrityskiinteistö
kerrostalo
Asun vuokralla

Olen kiinnostunut tekemään liittymäsopimuksen

Kiinteistöni sijaitsee valokuituverkon rakentamisalueella.

Kiinteistöni sijaitsee vanhoilla vuosien 2015 - 2021 aikana rakennetuilla valokuituverkon rakentamisalueilla ja haluan tehdä liittymäsopimuksen

Minua kiinnostaa lisämaksullinen työapu (valokuitukaapelin kaivaminen kiinteistöni tontin alueella & läpiviennin teko kiinteistööni).

Haluan liittyä Saimaan Kuidun uutiskirjeen saajien listalle.

Lisätietoja